VirKom v/ Jens Peder Tornvig

CVR 37 03 98 37

Sådan siger kunderne


Jeg har arbejdet sammen med Jens Peder Tornvig i Max Bank (2003-2009) og Guldborgsund Forsyning
(2010-….). Opgaverne har omfattet pressekontakt; redaktion af årsrapporter, magasiner, brochurer  og andre publikationer; film og webcasts, hjemmesider og tilgang til sociale medier.

JPT er en habil kommunikatør, der på baggrund af selv en kort briefing er i stand til at skære en historie, der fænger og trænger igennem til medierne. Jeg kan således konstatere, at vi når igennem med stort set alle budskaber til relevante medier i vores område.

Desuden er JPT kreativ og nytænkende. Han har bl.a. været med til at åbne mine øjne, når det gælder mulighederne for at bruge film og video samt sociale medier i kommunikationen.

Allan Weirup. Direktør, Danske Vandværker. (Tidligere direktør Guldborgsund Forsyning og adm. dirketør MaxBank).


Jens Peder Tornvig har kontinuerligt assisteret Hvidbjerg Bank med kommunikationsopgaver siden 2003.

Opgaverne har i samarbejde med bankens ledelse omfattet udarbejdelse af vores fondsbørsmeddelelser og anden ekstern kommunikation i forbindelse med offentliggørelse af årsrapporter, delårsrapporter, kapitaludvidelse m.v. Jens Peder Tornvig har desuden udarbejdet væsentlige dele til vores årsrapporter og delårsrapporter, samt prospekter og bankens aktionærmagasin og andre publikationer. 

Jens Peder Tornvig har været meget fleksibel i samarbejdet og været til rådighed, når vi har haft brug for det – stort set alle døgnets timer. Han nyder vor fulde tillid og fortrolighed og vi har været og er yderst tilfredse med samarbejdet.

Oluf Vestergaard. Direktør, Hvidbjerg BankJeg har været meget imponeret over den ildhu, energi og entusiasme du lægger i dit arbejde for Bakken. Ikke at man skal være imponeret over folk, som passer deres arbejde omsorgsfuldt – men alligevel synes jeg, at du performer ud over det ”forventelige”.  Det har på alle mulige måder været en fornøjelse at arbejde sammen med dig – netop fordi din indstilling aldrig har været den ”ligegyldige” eller ”passivt afventende”. Du har altid været fuld af initiativ og har altid haft et forslag eller en ide, når vi har diskuteret emner af alskens art…  Og det er fan´me et privilegium at arbejde sammen med den slags mennesker.

Så alt i alt: It has been a privilege and a pleasure.

Petri Keto. Indehaver Petri Marketing. (Tidligere marketing- og underholdningschef, A/S Dyrehavsbakken)